FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Zamanda Ask Full Hd Turkce dublaj izle





Gösterim tarihi: 4 Ekim 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.2/10
IMDB puanı: 7.0/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Rachel McAdams , Domhnall Gleeson , Bill Nighy , Lydia Wilson , Lindsay Duncan
Tür: Romantik , Dram
Yönetmen: Richard Curtis
Film Konusu : 21 yaşına basan Tim Lake, ailesindeki tüm erkeklerin sahip olduğu gizli bir yeteneğinin olduğunu öğrenir. Lake ailesinin tüm erkekleri zamanda seyahat etme yeteneğine sahiptir ve Tim de artık bunu kullanabilecektir. Bunu fırsat bilen Tim geçmişindeki utanç verici anlara gidip olayları değiştirmeye başlar. Kısa bir süre Londra'ya taşınır ve son derece çekici bir kadın olan Mary'e aşık olur. Tim herkesten gizlediği yeteneğini ilişkilerine de yeni bir 'boyut' getirmesi için kullanmaya başlar ve bu sayede her adımı hatasız atlatmayı planlar. Ancak bir süre sonra her sorunu bu şekilde çözemeyeceğini ve hataların da hayatın gerekli birer parçası olduğunu fark eder.
Yönetmenliğini ve senaristliğini Richard Curtis'in üstlendiği filmin başrollerini ise Domhnall Gleeson ve Rachel McAdams üstleniyor.

Film Etiketler ; zamanda aşk izle , zamanda aşk türkçe dublaj izle , zamanda aşk full hd izle , film izle,Zamanda Aşk,Zamanda Aşk izle, Zamanda Aşk hd izle,Zamanda Aşk vk izle,Zamanda Aşk full hd izle,About Time,About Time izle,About Time hd izle

PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.