FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Hayalet Saldırısi izle Turkce Dublaj izle







Gösterim tarihi: Belirtilmedi..
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 6.2/10
IMDB puanı: 5.4/10
Yapım: 2013
Oyuncular:  Danny Trejo  Charisma Carpenter  Griff Furst  Chelsea Morgan Thomas  M.C. Gainey
Tür: Korku , Gerilim , 3 Boyutlu
Yönetmen: Jeffery Scott Lando
Film Konusu : Hayalet Saldırısı 2013 yapımı gerilim filmidir. New England şehrinde bir özel okulda gizemli olaylar gerçekleşmektedir. Bu özel okulda olan olaylar, önceden bu okulda müdürlük yapmış olan ölü biri tarafından gerçekleşmektedir. Okul devamlı bu ölü müdür tarafından ziyaret edilir ve öğrenciler yaşadıklarına anlam veremeden onlara korku dolu anlar yaşatır…Sitemizden  720p seçenekleriyle Hayalet Saldırısı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Hayalet Saldırısı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

Film Etiketleri : hayalet saldırısı filmi izle , hayalet saldırısı izle hayalet saldırısı , film izle , hayalet filmleri izle
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.