FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Geçmişin Sırları Filmi full izle 2013



Geçmişin Sırları hd izle
Gösterim tarihi: 19 Temmuz 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.5/10
IMDB puanı: 6.3/10
Yapım: 2012
Oyuncular: Nick Nolte, Robert Redford, Stanley Tucci
Tür: Gerilim
Senaryo: Lem Dobbs
Yönetmen: Robert Redford
Film Konusu : Eşini kaybetmenin şokunu, uzun yıllar atlatamayan Grand kızı ile, birlikte yaşamına kaldığı yerden devam etmeye çalışmaktadır. Geçmişin Sırları izle bir dönem, savaş karşıtı militanlar arasında yer alan, ve suç örgütü olarak sayılan bu ekibin FBI tarafından aranması ile kimliğini gizlemek zorunda kalan. kahramanımız yıllar sonra kimliğinin ortaya çıkması ile, sorunlar yaşamaya başlar.
Film Etiketler :  geçmişin sırları 2013 full hd izle, the company you keep 2013 izle, the company you keep türkçe dublaj izle, geçmişin sırları izle, geçmişin sırları  720p izle, geçmişin sırları  filmi full izle,
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.