FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Sağ salim 2 filmi izle 2013



Sağ salim 2 izleGösterim Tarihi: 20 Aralık 2013
Yapımı : 2013
2013 - Türkiye
Tür : Komedi ,  Macera
Yönetmen : Ersoy Güler
Oyuncular : Ezgi Asaroğlu ,  Murat Akkoyunlu ,  Metin Yıldız ,  Hüseyin Avni Danyal ,  Nazlı Tosunoğlu
Senaryo : Ersoy Güler ,  Korhan Uğur ,  Alper Erze ,  Şeyda Delibaşı
Yapımcı : Ersoy Güler
Film Konusu : Salim macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Başı beladan kurtulmayan kahramanımız yine oldukça talihsiz bir şekilde bütün olayların içinde. Beğeniyle karşılanan Sağ Salim 2 filminin devam filmi olan yapıtta ölümden ve ölülerden çok korkan ancak işi gereği zamanını bu korkuyla geçiren Salim'in hikayesi devam ediyor. Taşımak zorunda olduğu cenazeyle yola çıkan Salim bu yolculuk sırasında türlü aksilikler sonrasında karşılaştığı kişilerin ölümüne sebep olur ve kaçak durumuna düşer. 
Film Etiketler : sağ salim 2 izle, sağ salim 2 filmi full izle, sağ salim 2  hd izle, sağ salim 2 fragman izle, sağ salim 2 full izle, sağ salim 2  yerli film izle, sağ salim 2 tek parca izle, sağ salim 2 filmi izle, sağ salim 2 full hd izle, sağ salim 2 sinema izle,
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.