FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Kent Fedaisi – Urban Fighter 2012 filmi izle



Kent Fedaisi – Urban Fighter  türkçe dublaj izle
Tür: 2012 Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler
Yapım: 2012 (Germany)
IMDB Puanı: 3.8/10
Yönetmen: Mike Möller
Oyuncular: Mike Möller, Volkram Zschiesche, Oliver Juhrs,Mathis Landwehr,Alister Mazzotti,Nico Sentner
Film Konusu : Bloods” şehrin en korkutucu ve vahşi çetedir.. Kanunsuz bir şehir. Gaddar ve kana susamış katilin Slater onların lideridir.Şehir onun etki alanıdır. o yönetiyor! Böyle Mikey ve arkadaşları gibi çeteleri üyeleri olmayanlar vardır. Mikey cesur ve kavga kavgacı tipdir. Kardeşi Mathis ne pahasına olursa sorun önlemeye çalışır şiddete karşıdır. İntikam Mikey için itici halde kardeşi Mathis kayıp gider ve hiç ugruna ölür. Kardeşinin intikamını almak için Mikey kardeşinin zamansız ölümünden sorumlu olan kişilerle savaşacaktır.  
Film etiketler : Kent Fedaisi – Urban Fighter 2012 izle, Kent Fedaisi – Urban Fighter türkçe dublaj izle, Kent Fedaisi – Urban Fighter filmi izle, Kent Fedaisi – Urban Fighter  filmi full izle, Kent Fedaisi – Urban Fighter hd izle, Kent Fedaisi – Urban Fighter  720p izle,
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.