FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

Battle of the Year 2013 filmi izle



Battle of the Year  türkçe altyazı izle
Gösterim tarihi: 6 Aralık 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 5.2/10
IMDB puanı: 3.8/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Josh Holloway, Josh Peck, Laz Alonso
Tür: Müzik
Senaryo: Brin Hill, Chris Parker
Yönetmen: Benson Lee
Film Konusu : Battle of the Year, her sene dünyanın en ünlü 'break dans' yeteneklerinin birbirleriyle yarıştığı büyük bir dans organizasyonudur. Ne var ki Amerika'nın dansçıları yaklaşık onbeş senedir bu önemli turnuvayı kazanamamıştır. Los Angeles'lı yetenekli dansçı Dante, Amerika'yı tekrar birinci sıraya çıkarmaya kararlıdır ve bir arkadaşıyla anlaşarak eski basketbol koçu Blake'i takımı eğitmesi için ikna eder.Amerika’ya getirmesi için bildiği her taktiği kullanır. Film her sene Fransa’da düzenlenen gerçek Dünya şampiyonasından esinlenilerek yapılmıştır.
Film etiketler: Battle of the Year: The Dream Team, Battle of the Year: The Dream Team 2013, Battle of the Year: The Dream Team divxplanet, Battle of the Year: The Dream Team filmi izle, Battle of the Year: The Dream Team full download, Battle of the Year: The Dream Team full vk izle, Battle of the Year: The Dream Team hd izle, Battle of the Year: The Dream Team hemen izle, Battle of the Year: The Dream Team hızlı izle, Battle of the Year: The Dream Team indir, Battle of the Year: The Dream Team izle, Battle of the Year: The Dream Team katph, Battle of the Year  The Dream Team online,
PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.