FiLmizLesene-vk OnLine FiLm İzLeme Sitesi HoşGeLdiniz.. İzleyicileri doğru yönlendirmek için yorum yapınız.

After Party Türkçe Dublaj izle



Gösterim tarihi: 06 Nisan 2013
filmizlesene-vk.blogspot.com puanı: 4.5/10
IMDB puanı: 3.6/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Alicia Sanz, Lucho Fernández, Rocío León
Tür: Korku
Senaryo: Fernando Sancristóbal Zurita, Miguel Larraya
Yönetmen: Miguel Larraya
Film Konusu :  Ülkenin hit yapmış dizilerinden olan El Capi, Mystery Camp dizisinde rol alan Carlos ülkenin genleri tarafından çok sevilen bir karakterdir. Ülkede yapmış olduğu ün ü iyi değerlendiren Carlos bir party davetini geri çevirmez. Party sıradışı bir şekilde geçmektedir bolca içkinin ve uyuşturucu madde tükenildiği bir ortamdır. Carlos gece sonu kaldığı eve döner. Uyuşturucu ve içkinin etkisi ile zor toparlanan Carlos sabah uyandığında yanında geceden tanıştığı üç kızla birlikte olduğunu görür. Carlos yaşadıklarını hatırlamaya çalışırken televizyonun ekranında bir görüntü belirir. Görüntüde Carlosun filmdeki karakteri tarzında ki giyinmiş bir adamın yaşattığı dehşet anları gösterilmektedir. Dört genç tanık oldukları şeyden sonra bir an önce evden çıkmaya karar verirler, ancak kapılar bir anda kapanır ve ev tüm ilginçlerikleriyle gençleri içine hapseder.
film etiketler: After Party Türkçe Dublaj izle, After Party izle, After Party filmi izle, After Party tek parca izle, After Party hd izle, After Party full izle, 720p filmizle, filmizle, hd filmizle, online filmizle

PayLaşmak GüzeLdir :
 
Destek : Film izle | İletişim | Sitemap | filmizle
Telif Hakkı © 2013. film izle online film izle - Tüm Hakkları Saklıdır.. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır.